PRESS ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
PRESS ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΡΑΡΑΣ – Το alter ego του Αντώνη Κανάκη που έφυγε νωρίς!

1994. Στην κρατική ΕΤ-3 μία ανατρεπτική και θεότρελη παρέα Σαλλλλλονικιών δημιουργούν μία εκπομπή αλλιώτικη από τις άλλες. Το όνομα αυτής: Comfuzio! Εναλλακτικά σχήματα, μπάντες, hip hop και αμέτρητες δόσεις τρέλας εξαπλόνονται σαν ιός

στην πόλη δημιουργώντας πανικό.

Σε ένα live στο ΡΟΔΟΝ νομίζεις ότι ΟΛΗ η Θεσσαλονίκη καταφέρνει να στριμωχτεί σε ένα μαγαζί! Δεν πέφτει καρφίτσα!! Καλεσμένοι οι Active Member και παρουσιαστής ο Παραρμαν!! Κατά κόσμον Αντώνης Παραράς!

Η επιτυχία είναι τεράστια και το 1996 ο Κώστας Γιαννίκος τους “ψήνει” να κατηφορήσουν στο αθηναϊκό Star! Με έναν όρο: είναι ελεύθεροι να κάνουν Ο,ΤΙ γουστάρουν!!

Παραράς, Κανάκης, Βακάρος, Μουτάς, Λεάνης, Καλυβάτσης… Δυο Αντώνηδες, τρεις Μιχάληδες κι ενας Σωτήρης βάζουν φωτιά στα Σαββατοκύριακα της τηλεόρασης! Κάπου εκεί κάνει και την παγκόσμια πρώτη του Γιάννης Σερβετάς – αν και για να ακριβολογούμε στη Θεσσαλονίκη τον είχαμε ψιλιαστεί νωρίτερα!!!

Τα αθηναϊκά ΜΜΕ, προσπαθούν να καταλάβουν ποιοί είναι οι πιτσιρικάδες που κάνουν τόσο σαματά! Εφημερίδες , περιοδικά, εκπομπές, τους ζητούν συνεντεύξεις! Κι εκείνοι -κατόπιν… ωρίμου σκέψεως- αποφασίζουν να κάνουν μία … ιστορική φωτογράφηση γαι το περιοδικό 01. Σας στέλνω τη φωτογραφία! Ο Αντώνης είναι στα δεξιά του άλλου Αντώνη…

Τίποτα, τίποτα δεν τους σταματά… Ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν!! Όταν είσαι 25 χρονών, κάνεις την πλάκα σου δουλειά, πληρώνεσαι γι αυτό, συνεργάζεσαι με κολλητούς και θέτεις όρους… ε, είναι εύκολο να πιστέψεις πως “τίποτα δεν σε σταματά”!

Κάθε φορά όμως που οι άνθρωποι κάνουμε σχέδια, ο Θεός γελά! Είναι 5 Φεβρουαρίου του 1997 όταν ο Αντώνης Παραράς, χάνει τη μάχη με τη λευχαιμία!! Δώδεκα ημέρες πριν από τα γενέθλια του άλλου Αντώνη, ο 30 χρονος που “τίποτα δεν τον σταματούσε” θα φύγει από τη ζωή, από το Comfuzio, από την παρέα, αλλά όχι από τις μνήμες και τις καρδιές όσων τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε!

Η εκπομπή θα συνεχιστεί με τον τίτλο ΑΜΑΝ τα επόμενα χρόνια! Οι φίλοι θα σπεύσουν να ερμηνέυσουν τον τίτλο ως “Αντώνη Μας Άφησες Νωρίς”. Είναι τόσο συγκινητικό, που ακόμη κι αν δεν είναι έτσι, όλοι επιλέγουμε να το κρατήσουμε στην καρδιά μας με αυτήν την εξήγηση!

Γιατι η αλήθεια είναι ότι μας αφησες τόσο νωρίς!!!! Δεν στέλνω το mail για μηνμόσυνο! Οχι, προς Θεού! Απλώς τους βλέπω κάθε βράδυ στο Ράδιο Αρβύλα και ΞΕΡΩ ότι εκείνος τους καμαρώνει!! Γουστάρει τρελά από εκεί πάνω….

Στέλνω και δυο βιντεάκια από το youtube. Αν στείλω δικά μου, θα “καρφωθώ” και δεν χρειάζεται!

Το ένα είναι από την εκπομπή Comfuzio όταν γινόταν στο Star. Στο στούντιο Κανάκης, Καλυβάτσης, Παραράς και ο “τηλεοπτικός ταξιτζής” τότε Μάρκος Σεφερλής!

Το άλλο από την αφιέρωση των “Ράδιο Αρβύλα” στα δέκα χρόνια του θανάτου του Αντώνη! Bob Marley, φυσικά!!


Εδώ σχολιάζεις εσύ